Θλίψη για Κωνσταντίνο Αντίοχο

Σοκαρισμένος ο χώρος μας, για ακόμα μία φορά στο τραγικό άκουσμα του θανάτου του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤΙΟΧΟΥ κατα την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης με την ομάδα του (ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ) σε φιλικό αγώνα με τον ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ.
Image may contain: 1 person, sitting and outdoor
Ο Κωνσταντίνος, με τον αδαμάντινο χαρακτήρα και προσωπικότητα του, αειθαλής αθλητής μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ξεκίνησε την καριέρα του ως γέννημα θρέμμα του ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΠΑΤΡΩΝ μετακόμισε για σπουδές στην Αθήνα συνεργαζόμενος με τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ όπου χρήσθηκε και διεθνής με την Εθνική Εφήβων. Επιστρέφοντας στην Πάτρα, αγωνιστηκε με τον ΝΟΠ και στην ΝΕΠ ένω στο ενδιάμεσο διάστημα αγωνίστηκε κατα διαστήματα και στις 3 ομάδες του ΒΟΛΟΥ (ΝΟΒΑ , ΟΥΚ, ΝΙΚΗ). Τις δύο προσφατες αγωνιστικές περιόδους αγωνίστηκε με το σκουφάκι του ΕΠΕΙΟΥ ΗΛΙΔΑΣ πριν επιστρέψει φέτος στην ομάδα της Πάτρας. Τα τελευταία χρόνια είχε ξεκινήσει τα πρώτα του προπονητικά βήματα, ως τεχνικός των ακαδημιών της ΝΕΠ.
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητηρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου μέλους μας.
Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο αθλητή και προπονητή, θα δοθεί σήμερα 6/11/2020 στις 15.00 στους Αγίους Αποστόλους Μπεγουλακίου Πατρών. Τον ΣΕΠΥ θα εκπροσωπήσει στην κηδεία ο επί σειρά ετών συμπαίκτης, προπονητής του, πρώτος του εξάδελφος και Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου, Λάμπρος Αναστασόπουλος.