Συγχαρητήρια Σ.Ε.Π.Υ. για το τουρνουά «Ζωγραφίζω Waterpolo …. Παίζω Waterpolo»

Ο Σ.Ε.Π.Υ.  δια μέσου του Διοικητικού Συμβουλίου του θα ήθελε να συγχαρεί τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΑΟ για την διεξαγωγή των δύο τουρνουά στην μνήμη του Άρη Γκλιάτη και της Κωνσταντίνας Κανακάκη Αργυροπούλου. Να συγχαρεί επίσης και όλους τους συλλόγους, τους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος.
Σε μία περίοδο όπου ο ερασιτεχνικός αθλητισμός βίωνει τον αποκλεισμό (λόγω του κορονοιου) από τις προπονητικές δραστηριότητες, τα δύο αυτά τουρνουά πρόσφεραν διέξοδο έκφρασης σε πλήθος παιδιών που φορούν το σκουφάκι της υδατοσφαίρισης. Η έμπνευση για την πραγματοποίηση των τουρνουά «Ζωγραφίζω Waterpolo …. Παίζω Waterpolo», αγκαλιάστηκε από την αθλητική κοινότητα της υδατοσφαίρισης σε Ελλάδα και Κύπρο , προσφέροντας θέαμα που θα ζήλευε και το πιο καλοσχεδιασμένο τουρνουά που θα διεξαγόταν υπό πραγματικές συνθήκες!
Με τον μοναδικό αριθμό των 1.775 ζωγραφιών (γκολ) καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε αριθμό τερμάτων που έχουμε συναντήσει ποτέ σε διοργάνωση! Η συμμετοχή των 27 ομάδων έδειξε το μέγεθος της αγάπης των παιδιών για την υδατοσφαίριση αλλά και την ανάγκη τους να επιστρέψουν σύντομα στις πισίνες.
Ως ΣΕΠΥ θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε τους προπονητές των συλλόγων που παρότρυναν, υποστήριξαν και οργάνωσαν την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών των Συλλόγων τους.
Ευχόμαστε το παράδειγμα του Ηλυσιακού να αποτελέσει μία εκ των πολλών καινοτομιών και πρωτοβουλιών που θα δούμε τα επόμενα χρόνια στις πισίνες.