Παρών ο ΣΕΠΥ στο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (Κολ. Γλυφάδας, 26/9/2021)

Η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος προκηρύσσει το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος και προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν στoν πανηγυρικό εορτασμό των 200 ετών από την απελευθέρωση της Ελλάδος αγωνιζόμενοι στο άθλημα που σώζει ζωές.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κολυμβητήριο του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας στις 26/09/2021. Περιλαμβάνουν χαιρετισμούς, παρέλαση, όρκο αθλητών, και την διεξαγωγή ατομικών αγωνισμάτων και σκυταλοδρομιών αθλητικής ναυαγοσωστικής πισίνας. Τα αγωνίσματα είναι κολυμβητικά και διασώσεις. Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε διάφορες ηλικιακές ομάδες. Θα απονεμηθούν μετάλλια συμμετοχής σε όλους, βραβεία ευ αγωνίζεσθαι και έπαθλα στους νικητές.

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι σε ένα σημαντικό περιστατικό ομαδικού πνιγμού που συνέβη στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 και τέθηκαν υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Ο ΣΕΠΥ στηρίζει το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής και τις πρωτοβουλίες της ΕΑΝΕ και θα παραστεί μέσω εκπροσώπου του (Μιχάλης Λαζαρίδης,  μέλος ΔΣ, Ειδικός Γραμματέας) στην όμορφη αυτή διοργάνωση.