Με επιτυχία η ημερίδα του ΣΕΠΥ με τον Γ.Γ.Α. – Γιώργο Μαυρωτά

Με οργανωτική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 10/1/2021 η Διαδικτυακή ημερίδα του Σ.Ε.Π.Υ. με  επίσημο καλεσμένο εναν δικό μας άνθρωπο με σπουδαία καριέρα στον χώρο της Υδατοσφαίρισης και 5 συμμετοχες σε Ολυμπιακούς Αγώνες με το εθνικό μας συγκρότημα, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ.Γιώργο Μαυρωτά. ​
Ο κ.Μαυρώτας μας ανέλυσε την τρέχουσα κατάσταση στον αθλητισμό στην περίοδο της πανδημίας καθώς και τις προσπάθειες που κάνει η αθλητική ηγεσία για την σταδιακή επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας.
Επίσης μας ενημέρωσε για θέματα που αφορούν τον κλάδο μας, όπως την ψηφιοποίηση και μητρώο προπονήτων, τον νέο αθλητικό νομοσχέδιο, την επαγγελματική κατοχύρωση του επαγγέλματος μας καθώς και την πρόθεση της ΓΓΑ για την διενέργεια Σχολών Προπονητών όλων των κατηγορίων (Α’, Β’ και Γ’) σε συνεργασία με ΚΟΕ και ΣΕΠΥ με στόχο την εξέλιξη και ουσιαστική εκπαιδευση και κατάρτιση των προπονητών Υδατοσφαίρισης.
Τέλος ο ΓΓΑ κ. Μαυρώτας απάντησε με προθυμία σε όλες τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων μελών προπονητών μας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για νέα συνάντηση και διαρκή συνεργασία στο μέλλον.
Ευχαριστούμε πολύ τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού για την παρουσία του στην ημερίδα μας καθώς και όλους τους συμμετέχοντες προπονητές. Ευχόμαστε καλή και εποικοδομητική χρονιά.