Καμπ της Προ-Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης στην Θεσσαλονίκη

Με την συμμετοχή 32 αθλητών πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό κολυμβητήριο Νεάπολης Θεσσαλονίκης, Καμπ της Προ-Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Παίδων Κ16 για τους αθλητές της Βόρειας Ελλάδας.
Στο περιθώριο των προπονήσεων πραγματοποιήθηκε επίσημο meeting των Ομοσπονδιακών τεχνκών Φώντα Λεμπέση-Φώντα Μαρκόπουλου και των Σωματειακών προπονητών των ηλικιακών τμημάτων της Β.Ελλάδος.
Στην συνάντηση αναλύθηκε ο τρόπος λειτουργίας των εθνικών ομάδων, ο προγραμματισμός και το πλαίσιο μέσα από το οποίο θα επιτευχθεί διαρκής εξέλιξη και αξιολόγηση των αθλητών σε συνεργασία με τους σωματειακούς προπονητές.
Παράλληλα διήμερο καμπ για Κορασίδες (Κ16) και Νεάνιδες (Κ18), πραγματοποιήθηκε επίσης από την Ομοσπονδιακή προπονήτρια των Νεανίδων Ευτυχία Καραγιάννη και τον Ομοσπονδιακό τεχνικό των Κορασίδων Γιώργο Τσόκα στην συμπρωτεύουσα και στο Κολυμβητήριο του ΕΑΤΕ Κολλεγίου όπου καλέστηκαν 32 αθλήτριες.

Παρών εκ μερους της ομοσπονδίας ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Λεωνίδας Αθανασιάδης και εκ μερους του ΣΕΠΥ το μέλος του ΔΣ Χρήστος Μαντζουρίδης.
Ο ΣΕΠΥ στο προσεχές διάστημα, προγραμματίζει τηλεδιασκέψεις των ομοσπονδιακών προπονητών με τους αντίστοιχους σωματειακούς προπονητές των ηλικιακών τμημάτων όλης της επικράτειας σε τακτά χρονικά διαστήματα με στόχο την ενημέρωση και την κοινή στρατηγική και πορεία προς τις διεθνείς διοργανώσεις στο μέλλον