Ηλεκτρονική Εγγραφή Μέλους ΣΕΠΥ

 

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Υ.) ανακοίνωσε την δημιουργία της επίσημής του ιστοσελίδας (https://sepywp.gr) . Μέσω της ιστοσελίδας οι προπονητές (με απλό και εύχρηστο τρόπο) θα μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά την ΕΓΓΡΑΦΗ τους στον σύνδεσμο.

“Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Υ.) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει οτι μετα την διευθέτηση των απαραίτητων διαδικαστικών θεμάτων (νομιμοποίηση, προσωρινό ΔΣ, εφορία κτλ) έχει πλέον στον «αέρα» την επίσημη του ιστοσελίδα (https://sepywp.gr) .

Μέσω της ιστοσελίδας μας οι συνάδελφοι προπονητές (με απλό και εύχρηστο τρόπο) θα μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά την ΕΓΓΡΑΦΗ τους στον σύνδεσμο, δυναμώνοντας έτσι την φωνή μας και δίνοντας μας την ευκαιρία να βρούμε λύσεις για θέματα που μας αφορούν και έχουν μείνει στάσιμα για πολύ καιρό καθώς και να υπηρετήσουμε δυναμικά τους σκοπούς του συνδέσμου βάσει του καταστατικού μας:

·         Η επιστημονική και τεχνική κατάρτιση των μελών των, καθώς και η συνεχής προσπάθεια για επιμόρφωση”

·         “Η προστασία και προαγωγή των συμφερόντων των μελών του, καθώς και η κατοχύρωση του επαγγέλματος του προπονητή υδατοσφαίρισης”

·         “Η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και συναδέλφωσης και η παροχή κάθε δυνατής υποστήριξης στα μέλη του”

·         “Η προαγωγή, ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της υδατοσφαίρισης”

Επίσης στην ιστοσελίδα τα μέλη μας, θα έχουν προνομιακή, πρόσβαση ΔΩΡΕΑΝ  στο ιστορικό και πρακτικά των επιμορφωτικών σεμιναρίων μας, που εχουν προηγηθεί καθώς και στο αρχειακό μας υλικό που σύντομα θα ψηφιοποιηθεί.

Επιπρόσθετα θα μπορούν όλοι οι συνάδελφοι προπονητές μέσα απο το site μας, να επικοινωνούν άμεσα μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα τους ενδιαφέρει καθώς και να ενημερώνονται για θέματα και νέα του συνδέσμου μας.

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως είμαστε στην φάση προετοιμασίας για διοργάνωση νέου “επιμορφωτικού webinar” και θα σας ανακοινώσουμε στο προσεχές διάστημα.

Σας καλούμε να εγγραφείτε στον Σ.Ε.Π.Υ. γνωρίζοντας πως δύναμη ενός συνδέσμου ειναι τα ΜΕΛΗ του, δίνοντας ισχύ στην προσπάθεια μας να ενισχύσουμε τον ρόλο, τα δικαιώματα και την επιμόρφωση  του προπονητή Υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα.